Situatii de Urgenta

Pe langa normele de igiena si tehnica securitatii muncii, prin care se asigura conditiile necesare bunei desfasurari a activitatii de produce sunt obligatorii normele de prevenirea si stingerea incendiilor prin aplicarea carora se evita implicatiile sociale si materiale.

Organizarea activitatii privind Situatiile de Urgenta (SU)

Pana la jumatatea secolului 17 lupta impotriva incendiilor era rudimentar dezvoltata in Europa. Marile incendii care au lovit Londra, printre care si �The Great Fire of London� (1666), au determinat companiile de asigurari sa infiinteze brigade private de pompieri care sa protejeze proprietatea clientilor lor.

A defini un fenomen, cum este de exemplu incendiul, inseamna a cunoaste forma exterioara a lucrurilor prin care se manifesta esenta lor si care poate fi perceputa direct prin organele senzoriale. Acest lucru nu este usor de facut, mai ales ca o buna definitie trebuie sa cuprinda esenta fenomenului, sa fie clara, scurta, usor de inteles si de retinut. Deci in a defini cat mai corect incendiul trebuie sa se tina seama de toate elementele care stau la baza acestui fenomen, ca initierea, dezvoltarea si lichidarea lui, precum si de consecintele ce le poate cauza.

Detalierea serviciilor:

Organizarea activitatii de SU:

Activitati de prevenire si stingere a incendiilor in conformitate cu Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, art.19 lit.a), f), g), h), j), Ordinul MAI nr.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, art.5, lit.a), b), c), d), e), f), g), h), k), l), n), OMAI 712/2005 pentru aprobarea dispozitiilor generale privind instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta, art.7, art.8, al.(1), art.9, lit a), si lit.b), art.10-20, modificat si completat cu OMAI 786/2005.

Se acorda consultanta pentru Organizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in conformitate cu legislatia in vigoare (Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, art.19 lit.a), f), g), h), j), Ordinul MAI.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, art.5, lit.a), b), c), d), e), f), g), h), k), l), n), OMAI 712/2005 pentru aprobarea dispozitiilor generale privind instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta, art.7, art.8, al.(1), art.9, lit a), si lit.b), art.10-20, modificat si completat cu OMAI 786/2005).

  • Efectuarea instruirii introductiv generale de aparare impotriva incendiilor.
  • Stabilirea structurilor cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.
  • Elaborarea actelor de autoritate: decizii, dispozitii, hotarari prin care se stabilesc raspunderi pe linia apararii impotriva incendiilor.
  • Elaborarea documentelor si evidentele specifice privind apararea impotriva incendiilor (documente legate de organizarea instruirilor, stabilirea atributiilor personalului pe linia apararii impotriva incendiilor, intocmirea instructiunilor de aparare impotriva incendiilor la locurile de munca, intocmirea planului de evacuare a persoanelor si a planului de depozitare si evacuare a materialelor periculoase).
  • Executarea de controale periodice, in scopul depistarii, cunoasterii si inlaturarii starilor de pericol care pot favoriza initierea sau dezvoltarea incendiilor.
Vladievs - solutii eficiente

Solutiile noastre privesc orice tip de companie, din orice domeniu. Sunt complete, la zi si dedicate sigurantei dumneavoastra.

 
Pentru orice buzunar

Costurile ce tin de serviciile furnizate de noi sunt garantate ca preturi minime pentru o eficienta maxima. Scapati de grija chieltuielilor nefondate.